Ik wil mijn bestelling afhalen

Wilt u uw bestelling liever afhalen of wilt u een product eerst bekijken. Voor een heleboel producten kan dat, we hebben een flinke eigen voorraad. Enkele voorbeelden van merken die we zelf direct uit voorraad kunnen leveren en die u dus ook kunt komen bekijken zijn: Leofoto statieven - koppen en toebehoren - Zomei filters en statieven - Budget-Filters - NPF filters - WildLifeScapes - iXpose filters - lenscoat - Acratech - Promediagear - LensPen - een groot deel van Jobu-Design - Rijstzakken - Lenscovers en nog veel meer. Wilt u een bezoek brengen aan ons bel of mail dan eerst om te controleren of een artikel in voorraad is en afgehaald kan worden. Afhalen kan van maandag t/m vrijdag tussen 10-15 uur.  Wilt u op een ander tijdstip bel dan om te  overleggen wat er mogelijk is. Weet u al zeker welk(e) product(en) u wilt afhalen maak dan een reservering door een email te sturen met een reserveringsverzoek en wanneer u de spullen wilt afhalen, wij zorgen er dan voor dat de gewenste producten voor u worden gereserveerd en bevestigen dat per email. U kunt natuurlijk ook gewoon even bellen om te overleggen.
Niet alle artikelen zijn in Dongen opgeslagen waardoor een bestelling enkele dagen later afgehaald worden, u ontvangt een bericht zodra uw bestelling gereed is voor afhalen. U kunt bij afhalen betalen met PIN of contant. U kunt ook de bestelling alvast betalen via de website.

DeFilterSpecialist
+31 (0) 85-3038469


 

Wij beheren meerdere webshops met als doel om een aantal producten apart meer aandacht te geven. Wilt u een specifieke product webshop bezoeken klik dan op 1 van de onderstaande links:

www.defilterspecialist.nl en www.defilterspecialist.be > hier ziet u een assortiment filters van vrijwel alle grote merken in alle maten en soorten.

www.photofiltershop.nl en photofiltershop.be > hier ziet u een assortiment filters dat uitsluitend is gericht op het type COKIN, de alom bekende vierkante filters die met een houder en ring op de lens wordt geschroefd en vele voordelen biedt t.o.v. "gewone" schroef filters

www.foto-express.nl > de webshop met een groot aanbod foto - video artikelen en toebehoren als filters; fotolijsten; foto albums; camouflage artikelen en nog veel meer.

www.leofoto-statieven.nl en www.leofoto-statieven.be > ons uitgebreide assortiment van de eigen import van LeoFoto statieven, topkwaliteit tegen een betaalbare prijs. Carbon statieven en balhoofden maar ook veel toebehoren als lensplaten - timelapse - kantelkoppen - eenpoot statieven en nog veel meer.

www.kase-filters.nl en www.kase-filters.com > de allerbeste filters voor filtersystemen van 100mm - 150mm en 170mm breed. Nu ook glas filters die vrijwel onbreekbaar zijn.

www.iX-pose.nl en www.iX-pose.be > een super merk filters van extreem hoge kwaliteit > COKIN style P - Z en X uitvoeringen. Betaalbare toppers !!

www.ultimate-addons.nl en www.ultimate-addons.be > het mooiste merk voor hoesjes - hardcases en bevestigingen voor je telefoon om te navigeren op je motor - fiets - auto maar ook om op een golftrolley te bevestigen.

www.albums-en-lijsten.nl  en www..fotoboeken-en-kaders.be > een enorm assortiment foto albums en fotolijsten met toebehoren, houten lijsten - kunststof lijsten - randloze lijsten - metalen lijsten van de beste merken. Foto albums van Walther - Henzo - Hama -  Goldbuch en meer.

Back to top