Bava filterhouder van 100mm breed, geschikt voor alle filters met een breedte van 100mm zoals die van Cokin Z - LEE - Stealth-Gear Z-Pro - Bava 100x150mm - Zomei Z formaat en vergelijkbare merken met dezelfde eigenschappen. De houder van Bava is geschikt voor maximaal 3 filters en de ringen hebben een schroefdraad om een aschroef filter te monteren voor een extra effect; denk hierbij vooral aan een Polarisatie filter.
De filters en houder van Bava zijn zeer geschikt voor gebruik op een Fullframe camera met een groothoeklens.
De adapter ringen hebben een schroefdraad waardoor er een filter gemonteerd kan worden om nog meer creativiteit ten uitvoer te kunnen brengen, uitermate geschikt voor een Circular Polarisatie filter in combinatie meet de filters van Bava te gebruiken.
De houder is voorzien van maximaal 3 sleuven en stainless steel  knoppen. Het aantal sleuven kan naar keuze op maat worden gemaakt door eenvoudig het aantal sleuven te verwijderen of weer terug te plaatsen.
Adapter ringen zijn er in vele maten en allemaal van metaal gemaakt met de mogelijkheid om een schroef filter te monteren.
Bava filters hebben allemaal een afmeting van 100x150mm en kunnen daardoor zeeer goed ingesteld worden qua hoogte hetgeen erg belangrijk is bij de gradual verloop filters, u kunt de horizon altijd op de juiste plek krijgen door het filter van van boven naar beneeden te schuiven. De filters zijn uitwisselbaar meet houders van Cokin - LEE enz. Er zijn grijs filters en grijs verloop filters in de sterktes ND2 - ND4 - ND8 - ND16. Ga voor de beste kwaliteit en koop deze schitterende filters van Bava. De filters worden geleverd in een soft pouch voor optimale bescherming tijdens opbergen en vervoer.

Bekijk HIER alle BAVA professional filters

Back to top