Swipe to the right

Kase Wolverine filters ND64 + R-GND + CPL

By wim 30 december 2017 20 Views No comments

Een prachtige opname gemaakt door Kase Ambassador Marcel van Balkom

Marcel maakte deze opname met onderstaande apparatuur:

Fujifilm GFX50s & Fujinon 23mm F4.0
Filters : Kase wolverine
- ND64
- R-GND 0.9
- K100-X 86mm CPL

Marcel van Balkom New Year greetings

By wim 28 december 2017 37 Views No comments

Lowland Photo Festival Antwerpen 2017

By wim 6 december 2017 45 Views No comments

Zaterdag 9 en zondag 10 december is er weer het bekende Lowland Photo festival. Het wordt gehouden in Antwerpen in de Kinepolis. Wij zullen hier ook aanwezig met een stand waar we de filters van KASE zullen tonen ( en verkopen ). Kase filters zijn van ongekend hoge kwaliteit en bezitten eigenschappen die geen ander filter op dit moment bieden. Naast Kase filters hebben we vele aanbiedingen die als echte klappers beschouwt kunnen worden. Kom er heen en doe uw voordeel, de entree is zeer goedkoop en het plezier zal zeer groot zijn. Tot dan !

Marcel van Balkom wint 1ste prijs fotowedstrijd van National Geographic

By wim 22 november 2017 52 Views No comments

Marcel van Balkom, fotograaf en KASE filters Ambassador uit Hank wint prestigieuze fotowedstrijd van National Geographic.

In de categorie landschappen wist Marcel de eerste prijs te bemachtigen met onderstaande foto.
De opname laat een landschap zien van de Zeelandbrug na zons ondergang, het is een eigen interpretatie van een split shot want ook het onderwater landschap met daarin een krab is te zichtbaar. Dit is verkregen door het gebruik van een polar filter en GDN grijs / warmte filter.

Zeelandbrug foto gemaakt door Marcel van Bamlkom en met deze foto winnaar eerste prijs National Geographic fotowedstrijd
Onderstaande foto's zijn van de prijsuitreiking op woensdag 22-11-2017 met als 3de van links Marcel van Balkom die als winnaar in de categorie landschappen is gekozen door zowel de vak jury als de publieks jury.

Prijsuitreiking fotowedstrijd National Geographic

Back to top