Gratis verzenden vanaf 50 euro* binnen Nederland.

Levertijd van uw bestelling.   

Bij elk product op de website ziet u de actuele voorraadstatus vermeld staan. Een flink deel van het assortiment is op voorraad in ons eigen of externe magazijn en uw bestelling wordt dan direct uitgeleverd, de levertijd is 1-4 werkdagen. 

De dekkingsgraad van onze vervoerders is ca. 97%. Wij kunnen geen 100% garantie geven dat uw bestelling ook daadwerkelijk op de getoonde dag wordt afgeleverd, controleer hiervoor de tracking code die u ontvangt.

Is een artikel niet in voorraad ( leverstatus in de shop staat op "levertijd op aanvraag / niet in voorraad / in bestelling / tijdelijk uitverkocht" ) dan is de verwachte levertijd gemiddeld 10-14 werkdagen. 

Bij bestellingen met artikelen die verschillende levertijden hebben wordt de levertijd aangehouden van het product met de langste levertijd.

*Verzenden is gratis binnen Nederland bij een bestelling vanaf 50 euro. Onder 50 euro zijn de verzendkosten binnen Nederland 5,99 euro voor standaard pakketzending en voor brievenbuspost ( indien mogelijk ) vanaf 1,99 euro. Voor andere landen kunt u de verzendkosten checken voordat de bestelling definitief wordt. Verzenden naar Belgie voor slechts 3,99 euro bij bestelling vanaf 50 euro.

Levertijd bij vooruitbetaling per bankopdracht/internetbankieren.
Bij vooruitbetaling per bankopdracht kan het 2 tot 3 werkdagen duren voor wij uw betaling hebben ontvangen, uw bestelling kan dan niet direct worden verwerkt.
Bij ontvangst van de betaling krijgt u per e-mail bericht en wordt uw bestelling in behandeling genomen en verder verwerkt. Helaas kunnen bestellingen met een bankbetaling om logistieke redenen niet worden gereserveerd.

Indien u niet thuis bent bij aflevering van uw bestelling.
Als u niet thuis bent bij aflevering probeert de bezorger uw pakket bij uw buren af te geven en ontvangt u hier een melding van. Lukt dit niet dan wordt de zending direct bij een parcelshop geleverd bij u in de buurt en kunt u het pakket daar ophalen. Het kan ook zijn dat de bezorger op een later tijdstip nogmaals bij u aan de deur komt om het pakket bij u te bezorgen, u ontvangt bericht in uw brievenbus of per email of SMS omtrent de wijziging van de bezorging indien u niet thuis was. U kunt ook online tijdens het bestellen een keuze maken om de zending af te laten leveren bij een PAKKETSHOP bij u in de buurt. Leveringen geschieden van maandag t/m vrijdag en vaak ook op zaterdag, controleer hiervoor uw tracking code.

Altijd een trackingcode bij verzending als pakket.
Al onze pakketzendingen worden aangetekend verstuurd zodat u er zeker van bent dat uw bestelling veilig/verzekerd en op de juiste manier wordt afgeleverd. U ontvangt ook altijd een email met de trackingcode zodat u uw zending kunt volgen, zorgt u er voor dat het emailadres dat u opgeeft tijdens uw bestelling het juiste is zodat u er zeker van bent dat uw email met trackingcode goed aankomt. Hebt u een account aangemaakt dan kunt u de tracking informatie ten alle tijden inzien als u inlogt op uw account. Zendingen in een envelop hebben GEEN tracking code.

Uitzonderingen levertijden:
Op feestdagen worden geen bestellingen verstuurd, het kan hierdoor 1-2 dagen langer duren voor uw bestelling bij u wordt afgeleverd. Enkele voorbeelden zijn: goede vrijdag -  2e paasdag - koningsdag - hemelvaartsdag en de dag er na- 2e pinksterdag - 1e + 2e kerstdag - nieuwjaarsdag. Producten van grote afmetingen kunnen een toeslag op de verzending hebben, we berichten u hier over voordat het product wordt verstuurd, tevens kan het 2-3 werkdagen langer duren wat betreft de levering van grote producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan achtergrondrollen en grote televisies.

BRIEVENBUSPOST:

U kunt er via onze website ook voor kiezen om uw bestelling als BRIEVENBUSPOST te laten versturen (Let op: alleen bestellingen die in een envelop passen kunnen als BRIEVENBUSPOST  worden verstuurd.). BRIEVENBUSPOST  versturen kan alleen voor bestellingen binnen Nederland en wordt verzorgt door PostNL.

Indien u heeft gekozen voor het als BRIEVENBUSPOST  laten versturen van uw bestelling, dan ontvangt u GEEN tracking code en is het risico van verzending voor uzelf.

In de meeste gevallen zal uw bestelling binnen 2-4 werkdagen worden afgeleverd door PostNL, de maximale levertijd is meestal 5 werkdagen.

LET OP ! er zijn producten die wel in een envelop passen maar vanwege breekbaarheid of kostbaarheid NIET worden verstuurd in een envelop. Denk bijvoorbeeld aan fotolijstjes en bepaalde filters en ook producten die niet mogen omvouwen enz.

Back to top